Szanowni Państwo,
Nazywam się jimibaby i jestem użytkownikiem konta o nazwie „jimibaby” w systemie serv00 (S15). Piszę do Państwa z głębokim żalem i nieskrywaną troską, gdyż dziś, korzystając z cudzej usługi WebSSH, odkryłem, że moje konto zostało zablokowane.
To konto jest dla mnie niezwykle cenne – jedynym, które posiadam, i stanowi ono nieodzowną część mojej codziennej aktywności. Odkrycie, że moje konto zostało zablokowane, napełniło mnie ogromnym smutkiem i rozczarowaniem. Od dawna starannie pielęgnowałem i korzystałem z tego konta, dlatego też informacja o jego zablokowaniu jest dla mnie ogromnym ciosem.
Zapewniam Państwa, że nigdy nie miałem zamiaru łamać regulaminu ani nadużywać przyznanych mi uprawnień. Wierzę, że mogło dojść do nieporozumienia lub błędu technicznego, który spowodował tę sytuację. Jeśli okaże się, że blokada wynika z jakiegoś niezamierzonego naruszenia zasad, jestem gotów w pełni współpracować przy wyjaśnianiu tej sprawy.
Z całego serca proszę o ponowne rozpatrzenie mojego przypadku i odblokowanie mojego konta. Mam nadzieję, że znajdą Państwo możliwość pozytywnego rozpatrzenia mojej prośby.
Na zakończenie, pragnę wyrazić moją wdzięczność za dotychczasową pomoc oraz życzyć Państwu dalszych sukcesów w rozwijaniu tej wspaniałej usługi. Mam nadzieję, że mój wniosek zostanie potraktowany z należytą uwagą.
Z poważaniem,
jimibaby
Dane konta:
Nazwa konta: jimibaby
Adres e-mail: xiawenlong@yahoo.com